The island of temptation.
Добре дошли на Острова на изкушението!
Не пропускайте уникалната възможност да се регистрирате при нас и да станете част от форума с най-интересната и различна идея.Създайте си герой и се потопете във водите на забавлението. (:
Welcome.
Добре дошли в Island of Temptation! Островът изглежда мирен ,но ах дълбоко се лъжете! През ноща Човекоядеца тръгва на лов! Гледайте да сте се прибрали преди луната ...
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери.
Пон Ное 05, 2012 12:44 pm by Loras

» Daniel Greyson
Нед Окт 28, 2012 11:54 am by Daniel Grey

» Н а т а л ь я
Нед Окт 21, 2012 5:40 pm by Cher.

» Измисли прякор на предишния
Чет Окт 18, 2012 2:34 pm by Amber Show

» Amber Show
Вто Окт 16, 2012 4:54 pm by Amber Show

» Claire McAdams
Вто Окт 16, 2012 4:53 pm by Amber Show

» Приятели на форума.
Вто Окт 16, 2012 3:38 pm by Cher.

» Търся си БФФ. Vol. 2
Пон Окт 15, 2012 7:52 pm by Claire McAdams

» Търся си другарче за РП. Vol. 2
Пон Окт 15, 2012 7:06 pm by Amber Show

» Търся си половинка. Vol. 2
Пон Окт 15, 2012 7:03 pm by Amber Show

Top posting users this month

Посещения
Free web counter
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 18, на Пет Окт 04, 2013 1:58 pm

Това съм аз: from Maxwell Anthony Bismark.

East Coast
East Coast

Maxwell Bismark / Максуел Бисмарк
East Coast
0/0
 (0/0)
23
Адвокат.
Преди 23 години в Бранденбург, Германия се ражда малко синеоко момченце, син на Ото Бисмарк, известен бизнесмен. В детството си Макс бил буйно момче, показвал открито интереса си към нещата, които баща му вършел и силно се надявал един ден да тръгне по неговия път. Заради работата си, Ото отделял малко време на сина си и го оставял на икономката им – Лора. Макар и да живеел в огромна къща, синеокото момче се чувствало самотно. Нямал много приятели и рядко излизал от вкъщи. Поради липсата на майка му, той винаги се чувствал не на мястото си и се обвинявал за нейната смърт, тъй като тя починала при раждането му. Смятал, че баща му също го обвинява затова и в него се зародило усещането за дълбока вина. Макс бил доста известен в училище, може би заради баща си. Много хора искали да му бъдат приятели, но той винаги ги отблъсквал с трудния си характер. Изминали години, отношенията с баща му били все така обтегнати и той решава да замине за Миао. Същата вечер се скарва жестоко с него. Събира нещата си и просто заминава. Осъзнал, че действа импулсивно и глупаво, но това не го спряло. Не можел и да загърби гнева, който изпитвал от случилото се. Щом пристига в Миао веднага си намира работа в известна адвокатска кантора. Въпреки кавгата с баща му, той все пак се грижи за него и му изпраща финансови средстава, с които да се издържа. Той е готов за нови приключения.
„ Човекът не се определя от думите си, а от своите действия” обича да казва той. За него не са важни думите, а действията. На пръв поглед изглежда доста наивен и създава илюзията, че лесно може да бъде заблуден, но всъщност изобщо не е така. Той е мнителен, обича да контролира нещата в живота си и всичко да става по негов вкус. Почти никога не овърта това, което има за казване и говори в прав текст, гледайки те в очите. Може да изглежда приветлив и мил, но по душа той е същински диктатор. Обича да казва на другите какво да правят и не се страхува да изрази свободно мнението си, дори да знае, че никой няма да го подкрепи. Максуел може да бъде подъл и манипулативен. Винаги умее да извърти думите или действията на някого, за да излезе той невинния в случая. Пада си по луксозните, скъпи неща и не се страхува да вземе живота си в свои ръце. Често пъти не се замисля кой ще нарани с думите си, а след това дори не съжалява. Научил се е да не му пука за нищо и никого, да казва „Не” когато трябва и да граби от живота с пълни шепи. Обича да рискува, дори да знае, че вероятността да загуби е по-голяма от тази да спечели. Когато пожелае може да бъде истински джентълмен. Познава добре чувствата на околните и знае как да се възползва от тях. Обича да диктува правилата и винаги да е няколко крачки пред противника си.